• mirna-van-vught_001
  • stappen-vooruit_004
  • medifit_002
  1. 1
  2. 2
  3. 3

PODOTHERAPIE MIRNA VAN VUGHT

Welkom op de site van Podotherapie Mirna van Vught. Voor alle klachten die met de voet, knie, heup en rug te maken hebben, kunt u bij mij terecht. Wij helpen u stappen vooruit!

Mijn naam is Mirna van Vught en ik ben als podotherapeut werkzaam in Medisch Centrum MediFit. Ik ben vanaf 2015 gediplomeerd podotherapeut. Om mijn vaardigheden en kennis blijvend te vergroten, ben ik bezig met de specialisatie Diabetisch podotherapeut. Daarnaast gaan mijn interesses uit naar sport en bijhorende problematiek.

Missie:

‘Door specialistische voetzorg helpen wij u letterlijk en figuurlijk stappen vooruit!’

Visie:

In deze praktijk staat aandacht voor de patiënt en klantvriendelijkheid voorop. Er wordt gestreefd naar optimale kwaliteit van zorg, waarbij een individuele benadering voorop staat. Ik behandel alle leeftijden en denk oplossingsgericht met u mee, indien nodig met verwijzer en/of andere disciplines. Iedereen kan zijn verhaal doen, wordt serieus genomen en krijgt duidelijkheid over de aanwezige klachten en de mogelijke oplossingen.

Paramedici:

Podotherapie is een paramedisch beroep. De titel “podotherapeut” is een beschermde titel.

Hiervoor moet er een 4-jarige HBO- opleiding gevolgd zijn. Om deze titel te behouden zijn podotherapeuten verplicht zich te registreren in het Kwaliteitsregister voor Paramedici (KP) en daarnaast ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP). Podotherapeuten zijn erkende specialisten op het gebied van de voet en behandelen alle klachten die daarmee te maken hebben.

Directe toegankelijkheid in de praktijk:

Podotherapie is vanaf januari 2012 direct toegankelijk. Dit betekent dat u rechtstreeks, zonder een verwijzing van huisarts of medisch specialist, een afspraak kunt maken met een podotherapeut. Wij vragen u wel om een vragenformulier in te vullen die uw verwijsbrief doet vervangen.