Team Podotherapie Mirna van Vught

Mirna van Vught

Mijn naam is Mirna van Vught, eigenaar van Podotherapie Mirna van Vught. Werkzaam op alle locaties.

Ik ben vanaf 2015 gediplomeerd podotherapeut.

Na mijn opleiding podotherapeut ben ik de specialisatie Diabetes Podotherapeut gaan volgen. De post-bachelor opleiding Diabetes Podotherapeut heb ik begin 2018 succesvol afgrond. Als Diabetes Podotherapeut behandel ik patiënten met Diabetes Mellitus die klachten hebben van de onderste extremiteit of een verhoogd risico hebben op voetproblemen ten gevolge van hun diabetes. Complexe voetzorg en wondbehandeling vallen onder de expertise van de Diabetes Podotherapeut. Ook preventief advies aangaande complicaties zijn erg belangrijk.

Daarnaast gaan mijn interesses uit naar sportpodotherapie en bijbehorende problematiek.

Amber van Kilsdonk

Mijn naam is Amber van Kilsdonk en ik ben als podotherapeut werkzaam bij Podotherapie Mirna van Vught. Ik werk voornamelijk op de hoofdlocatie in Helmond.

Ik ben vanaf september 2018 gediplomeerd podotherapeut.

Ik ben gespecialiseerd in Kinderpodotherapie. Ik heb als een van de eerste podotherapeuten in Nederland de post-bachelor opleiding Kinderpodotherapie afgerond. Als Kinderpodotherapeut wordt gekeken naar de (lichaams-)houding van kinderen. De stand van de voeten en benen zijn de eerste 8 jaar erg veranderlijk. Een Kinderpodotherapeut kan beoordelen of de stand van de voeten en benen afwijkend zijn. Indien dit het geval is, kan een therapie/behandeling toegepast worden. Vaak gaat dit gepaard in samenwerking met een kinderfysiotherapeut en kinderoefentherapeut.

Vivian Daub

Mijn naam is Vivian Daub en ik ben als podotherapeut werkzaam bij Podotherapie Mirna van Vught.

Ik ben vanaf 2013 gediplomeerd podotherapeut

Vanaf toen werkzaam in een multidisciplinaire setting om zo de beste zorg voor de patiënten te kunnen leveren.

Mijn affiniteit gaat uit naar de kindervoet en de samenwerking met kinderfysiotherapeuten.  Vanaf oktober 2019 ben ik mede werkzaam in Stiphout en Beek & Donk, bij Podotherapie Mirna van Vught.

Marjolein Brits

Mijn naam is Marjolein Brits en ik ben als podotherapeut werkzaam bij Podotherapie Mirna van Vught.

Ik ben sinds 2015 gediplomeerd podotherapeut en heb samen met Mirna gestudeerd.

Mijn specialisatie is de kindervoet en in het voorjaar van 2022 heb ik de Post-Bachelor opleiding kinderpodotherapie succesvol afgerond. Daarnaast werk ik al enkele jaren samen met verschillende Orthopedisch Schoenmakers en kan ik ook op het gebied van orthopedisch schoeisel en orthopedische voorzieningen advies geven. Ik werk voornamelijk op de locaties Beek Donk en Aarle-Rixtel. Hopelijk mag ik je snel een keer ontvangen!

Joan Lemmens

Mijn naam is Joan Lemmens en ik ben als labtechniques werkzaam bij Podotherapie Mirna van Vught.

Ik ben vanaf 2009 gediplomeerd podotherapeut.

Bij podotherapie Mirna van Vught zorg ik voor de productie van de zolen. Ik frees met behulp van het nieuwste CAD/CAM systeem de zolen, vervolgens slijp ik de zolen waarna ze worden afgewerkt. Ik hou ervan om mijn expertise van het beroep podotherapie terug te zien in de podotherapeutische zolen.

Verder ben ik op de locatie Stiphout ook werkzaam als podoposturaal therapeut en verricht ik voetbehandelingen.